Onze trainers zijn toppers in hun werkveld

De trainers van CLICK! hebben allen meer dan 15 jaar praktijkervaring in het vakgebied waarin ze training geven. Ze kunnen dus als geen ander de link leggen tussen uw praktijksituatie en de theorie.

Voordat we een training bij u in huis geven houden we altijd een uitgebreide intake om de training optimaal aan uw situatie te kunnen aanpassen.

In evaluaties van onze trainingen scoren onze trainers gemiddeld een 8,7

trainers anton rutgers

Anton Rutgers

Trainer

Anton Rutgers heeft 20 jaar inkoopervaring opgedaan in directie- en management functies bij bedrijven als Numico, PWC, Philips en Burgers Ergon. In deze periode heeft hij vaak gezien hoe onbegrip tussen inkopende en verkopende partij kan leiden tot onnodig lange trajecten, disputen en het niet bereiken van de voor beide partijen optimale oplossing.

De interne samenwerking bij inkopende bedrijven wordt steeds sterker waardoor een inkoper op een andere manier wordt aangestuurd, denkt en handelt. Het is voor de verkopende partij vaak moeilijk om de kern van de vraagstelling te vinden en de eigen toegevoegde waarde te bepalen. Veelal wordt er gedacht vanuit het eigen aanbod omdat met niet weet hoe de inkoper tegen hun markt aankijkt. Onkunde van het inkoopproces leidt tot niet aansluitende of onbegrepen offertes.

Anton zit hier als coach van inkopers en verkopers vaak tussenin en probeert een betere samenwerking tussen inkopende en verkopende partij tot stand te brengen. Met de training INKOOP VOOR VERKOPERS hoopt hij hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

Anton kan ook optreden als spreker tijdens uw salesbijeenkomst. Voor meer informatie klik hier.

Wilt u meer informatie? Bel Anton op 06-41864183

LINKEDIN PROFIEL
trainers daniel andriessen

Daniël Andriessen

Trainer

Daniël heeft meer dan 20 jaar werkervaring op commercieel gebied waarvan 10 jaar als manager in het bedrijfsleven. Als manager, trainer en bestuurslid heeft hij gewerkt bij bedrijven als Rohecom automatisering, QExpertise, Stichting Business to Business, Stairways Groep B.V. Op het moment is hij eigenaar van Netwerk BtB en is hij directeur van Ingenua, het gedragsgerichte trainings- en coachings-bureau van de zakelijke markt.

Daniël is verkoopgericht en zijn doel is om een fijne en motiverende werksfeer te creëren waardoor het bedrijf en de werknemers kunnen groeien. Daarbij traint en begeleid hij werknemers zodat zij zich maximaal kunnen ontplooien op de werkvloer.

Als gecertificeerd Insights trainer in combinatie met zijn managementervaring hoopt hij een bijdrage te kunnen leveren aan de training Insights Discovery.

Wilt u meer informatie? Bel Daniël op 06-53393940

LINKEDIN PROFIELINGENUA
trainers erik moller

Erik Möller

Trainer

Erik Möller heeft ruim 20 jaar ervaring als (pre)sales-consultant, accountmanager, salesmanager en interim salesmanager. Bij grote en kleinere organisaties over meerdere branches en zowel in loondienst (Capgemini, CISIS) als namens opdrachtgevers (Syntrus Achmea, Active Management, VLC / Incentro, Kiwa Prismant, Arlande, Technicolor, …).

Vanuit deze ervaringen is voor hem de afgelopen jaren duidelijk geworden dat Inkoop een toenemende invloed heeft op het proces dat verkopers graag volgen. Decision Making Units en andere beïnvloeders lijken steeds meer ‘onder regie te komen’ van Inkoop-professionals.

Erik is resultaatgericht en is van mening dat een beter begrip ook leidt tot een beter resultaat. Met de training INKOOP VOOR VERKOPERS hoopt hij hieraan een bijdrage te kunnen leveren.

Mocht je als verkoper nooit gehoord hebben van het Kraljic-inkoopmodel dan is de training INKOOP VOOR VERKOPERS zeker een aanrader! Sterker nog een must!

Wilt u meer informatie? Bel Erik op 06-15838791

LINKEDIN PROFIEL

Neem contact op

[contact-form-7 id="11128" title="Contact"]
Ontvang gratis de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tussen inkoop en verkoop

SCHRIJF U GRATIS IN