+Onderhandeltraining: “De Onderhandelgame”

De Onderhandelgame is een onderhandeltraining van een halve dag die niet alleen leerzaam is maar ook erg leuk. Bovendien eindigt deze training met een concreet resultaat. Dit resultaat wordt afgezet tegen de vastgelegde resultaten van honderden die u voorgingen in het +CLICK! persoonlijke onderhandelprofiel.

Inschrijven
onderhandeltraining

Wie bereikt het beste resultaat voor zijn organisatie, zijn team maar ook voor zichzelf?

In deze onderhandelgame gaat het om het resultaat. Niet alleen het persoonlijk onderhandelresultaat, maar ook dat van het team en de organisatie. Dit doen we door het competitie element. Dit maakt de cases in deze game zeer realistisch.

Na een overview van de onderhandeltheorie begint het spel in 3 ronden. Iedereen krijgt zijn eigen rolbeschrijving en target. Het doel hiervan is het bereiken van het beste persoonlijke resultaat, waarbij het teambelang moet worden meegewogen. De tijdsduur bij 12 deelnemers is 2,5 uur.

Meer weten?
Download hieronder de brochure.

Download

De meest gevraagde trainingen:

+ Inkooptraining voor Verkopers

+ Inkooptraining voor Verkopers

Leer hoe de verschillende type inkopers denken, werken en hun strategie bepalen Breng deze kennis in praktijk door tijdens de training te oefenen met een ervaren inkoper.

+ Waarde verkopen

+ Waarde verkopen

Tijdens de training Value Based Sales & Account Management leert u  hoe u de toegevoegde waarde van uw product of dienst voor uw klant kunt bepalen en dit succesvol overbrengt aan uw klanten.

+ De Onderhandelgame

+ De Onderhandelgame

Wie bereikt het beste resultaat voor zijn organisatie, zijn team maar ook voor zichzelf? In deze onderhandeltraining gaat het om het resultaat.

+ Category Management

+ Category Management

Maak binnen 3 maanden Category Plan en leer hoe een diepgaande analyse kan leiden tot een grote bijdrage aan de business.

+ Leads Genereren

+ Leads Genereren

De training leads genereren is gebaseerd op de kennis die +CLICK heeft van inkooporganisaties, het inkoopproces en de waardeketen bij uw klanten. Na deze training bent u in staat om de leads te genereren waarvan u weet op welke wijze u waarde kunt toevoegen. U weet hoe u van deze leads klanten kunt maken in een vroeg stadium van het inkoopproces.

Trainers

Trainers

De trainers van CLICK! hebben allen meer dan 15 jaar praktijkervaring in het vakgebied waarin ze training geven. Ze kunnen dus als geen ander de link leggen tussen uw praktijksituatie en de theorie.

Neem contact op

[contact-form-7 id="11128" title="Contact"]
Ontvang gratis de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tussen inkoop en verkoop

SCHRIJF U GRATIS IN