insights discovery

Algemeen

Insights Discovery® is gebaseerd op het werk van de Zwitserse psycholoog Carl Jung, die grensverleggend werk heeft verricht op het gebied van persoonlijkheidstypologie.

Zo laat hij via het Insights Discovery® Profiel zien dat elke persoon uniek is. Daarnaast toont het profiel dat individuele personen, teams en organisaties succesvoller kunnen zijn door verschillen tussen mensen te herkennen en te waarderen. Ook laat hij zien dat goede communicatie en interactie verbonden zijn met de manier waarop gesprekspartners verbinding met elkaar maken.

Persoonlijke Profiel

Klik hier voor een voorbeeld profiel:

Voorbeeldprofiel Insights Discovery

Hoe werkt Insights Discovery

Insights Discovery® gebruikt een eenvoudig kleurenmodel om de persoonlijke voorkeuren van mensen op een duidelijke manier te laten zien. Vervolgens meten we deze voorkeuren aan de hand van een korte online vragenlijst, waarvan de antwoorden terechtkomen in een persoonlijk profiel van tenminste 20 blazijden. Hier worden de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart gebracht. Lees meer over het Insights Discovery® Profiel in onze factsheet.

insights discovery

Wat levert het op

Het profiel helpt u om in te zien wie u bent en hoe u reageert op mensen en situaties. Door de diepgang van het model kunt u nieuwe inzichten krijgen. Insights kan u bijvoorbeeld nieuwe inzichten geven op het gebied van individuele coachingstrajecten en teamontwikkeling. Daarbij kan het profiel u helpen met het versterken van verkoop- en leiderschapsvaardigheden. Ook op veel andere gebieden is de diepgang van het model van belang, de mogelijkheden zijn eindeloos.

De kleurentaal van Insights Discovery® is erg duidelijk. Op deze manier heeft het model direct impact en gaat het leven binnen de organisatie. Hierdoor bent u zeker van een blijvende positieve verandering.

 De oplossingen van Insights Discovery zijn:

  1. Eenvoudig: Gemakkelijk om te begrijpen zodat iedereen het kan toepassen.
  2. Universeel: Ze spreken iedereen aan. Uw hele organisatie wordt meegenomen in de kleurrijke wereld van Insights Discovery®.
  3. Verrassend verhelderend: Ze zorgen voor onverwachte en nieuwe inzichten.
  4. Positief: De taal van het model is zo inspirerend dat mensen sneller geneigt zijn om hun aanpak te veranderen.
  5. Leuk! Het kleurensysteem is pakkend en blijft hangen.
insights discovery

Het aanmaken van het Insights Discovery® Profiel verzorgt de deelnemer zelf. Via een portal beantwoordt de deelnemer 24 vragen (20 min.) De trainer zal tijdens de workshop het gegenereerde profiel toelichten en uitreiken.
Klik hier voor een voorbeeld profiel.

De vragenlijst vindt u hier:
http://online.insights.com/evaluator/Ingenua/discovery
(alleen toegankelijk met de door ons verstrekte verwijzingscode)

Vraag meer informatie
Ontvang gratis de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tussen inkoop en verkoop

SCHRIJF U GRATIS IN