Verbeter uw resultaat met de inkooptrainingen van +CLICK!

+CLICK! is gespecialiseerd in praktijkgerichte inkooptrainingen en verkooptrainingen voor iedereen die met inkoop te maken krijgt. Met de trainingen van +CLICK! krijgt u snel en op een gestructureerde wijze inzicht in hoe inkoop ècht werkt. U kunt uw kennis direct en met resultaat in de praktijk toepassen. Naast de praktijkgerichtheid is de kracht van de trainingen van +CLICK! dat de kennis op eenvoudige en gestructureerde wijze wordt overgebracht, zodat deze eenvoudig voor u te reproduceren en toe te passen is. De trainingen van +CLICK!  kunnen zó praktijkgericht zijn omdat ze gegeven worden door trainers die al minimaal 15 jaar ervaring hebben in het vakgebied waarin ze training geven. Hierdoor zijn de trainingen en workshops ook snel aan te passen aan uw wensen, branche of inkooppakket.

category management +CLICK! open

Category Management

 • Artikelcategorie managen op basis van de behoeften van de klant
 • Identificatie verbetermogelijkheden
 • Concreet plan om doelen te bereiken
 • Haal het optimale uit de markt!
+CLICK!

De Onderhandelgame

 • Persoonlijk onderhandelprofiel
 • Bereik het beste resultaat voor je team en voor jezelf!
 • Realistische cases
 • Vind je resultaat door middel van het competitie-element
inkoop verkopers CLICK! open

Inkooptraining voor Verkopers

 • Ervaar hoe een inkoper naar uw markt kijkt
 • Hoe bepaalt een inkoper zijn strategie?
 • Welke types verkoper passen er bij welke type inkoper?
 • Hoe werkt het inkoopproces?

De meest gevraagde trainingen:

+ Inkooptraining voor Verkopers

+ Inkooptraining voor Verkopers

Leer hoe de verschillende type inkopers denken, werken en hun strategie bepalen Breng deze kennis in praktijk door tijdens de training te oefenen met een ervaren inkoper.

+ Waarde verkopen

+ Waarde verkopen

Tijdens de training Value Based Sales & Account Management leert u  hoe u de toegevoegde waarde van uw product of dienst voor uw klant kunt bepalen en dit succesvol overbrengt aan uw klanten.

+ De Onderhandelgame

+ De Onderhandelgame

Wie bereikt het beste resultaat voor zijn organisatie, zijn team maar ook voor zichzelf? In deze onderhandeltraining gaat het om het resultaat.

+ Category Management

+ Category Management

Maak binnen 3 maanden Category Plan en leer hoe een diepgaande analyse kan leiden tot een grote bijdrage aan de business.

+ Leads Genereren

+ Leads Genereren

De training leads genereren is gebaseerd op de kennis die +CLICK heeft van inkooporganisaties, het inkoopproces en de waardeketen bij uw klanten. Na deze training bent u in staat om de leads te genereren waarvan u weet op welke wijze u waarde kunt toevoegen. U weet hoe u van deze leads klanten kunt maken in een vroeg stadium van het inkoopproces.

Trainers

Trainers

De trainers van CLICK! hebben allen meer dan 15 jaar praktijkervaring in het vakgebied waarin ze training geven. Ze kunnen dus als geen ander de link leggen tussen uw praktijksituatie en de theorie.

Ontvang gratis de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tussen inkoop en verkoop

SCHRIJF U GRATIS IN