incompany trajecten inkooptrainingen

Inkooptrainingen

+CLICK! is gespecialiseerd in praktijkgerichte inkooptrainingen voor inkopers en verkopers. De trainingen van CLICK kunnen zo praktijkgericht zijn omdat ze gegeven worden door trainers die al minimaal 15 jaar ervaring hebben in het vakgebied waarin ze training geven. Hierdoor zijn onze trainingen en workshops ook snel aan te passen aan uw wensen, branche of inkooppakket.

Wat kan +CLICK! u bieden?

Trainingen en workshops voor inkopers:

Inkooptrainingen
Inkooptrainingen zijn trainingen van minimaal 1 dag die afgesloten wordt met een daadwerkelijk “product”. De opgedane kennis wordt namelijk direct omgezet in een direct in de praktijk toepasbaar plan of document.

  • Category Management; 3 dagen, voor ervaren inkopers en managers. Tijdens deze training wordt een category plan gemaakt.
  • Basis Inkoop; 1 dag, voor beginnende inkopers. Tijdens deze training wordt een inkoophandboek samengesteld.
  • Inkoopstrategie; 1 dag, voor ervaren inkopers. Tijdens deze training wordt een inkoopstrategie gemaakt.

Inkoopworkshops:
De workshops duren een halve dag en hebben als doel het ontwikkelen van vaardigheden en worden gegeven worden aan teams of projectgroepen.

  • Onderhandelgame; leer spelenderwijs onderhandelen én samenwerken! Het competitie-element maakt het zeer realistisch.
  • Basis Inkoop; Hoe koop je in? Basisbeginselen van inkoop op een praktijkgerichte wijze toegepast.
  • Inkoopstrategie; Ontwikkel een inkoopstrategie die gedragen wordt in uw organisatie.

Inschrijven

[contact-form-7 id="15716" title="Inschrijven"]

De meest gevraagde trainingen:

+ Inkooptraining voor Verkopers

+ Inkooptraining voor Verkopers

Leer hoe de verschillende type inkopers denken, werken en hun strategie bepalen Breng deze kennis in praktijk door tijdens de training te oefenen met een ervaren inkoper.

+ Waarde verkopen

+ Waarde verkopen

Tijdens de training Value Based Sales & Account Management leert u  hoe u de toegevoegde waarde van uw product of dienst voor uw klant kunt bepalen en dit succesvol overbrengt aan uw klanten.

+ De Onderhandelgame

+ De Onderhandelgame

Wie bereikt het beste resultaat voor zijn organisatie, zijn team maar ook voor zichzelf? In deze onderhandeltraining gaat het om het resultaat.

+ Category Management

+ Category Management

Maak binnen 3 maanden Category Plan en leer hoe een diepgaande analyse kan leiden tot een grote bijdrage aan de business.

+ Leads Genereren

+ Leads Genereren

De training leads genereren is gebaseerd op de kennis die +CLICK heeft van inkooporganisaties, het inkoopproces en de waardeketen bij uw klanten. Na deze training bent u in staat om de leads te genereren waarvan u weet op welke wijze u waarde kunt toevoegen. U weet hoe u van deze leads klanten kunt maken in een vroeg stadium van het inkoopproces.

Trainers

Trainers

De trainers van CLICK! hebben allen meer dan 15 jaar praktijkervaring in het vakgebied waarin ze training geven. Ze kunnen dus als geen ander de link leggen tussen uw praktijksituatie en de theorie.

Ontvang gratis de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tussen inkoop en verkoop

SCHRIJF U GRATIS IN