Leads genereren

De training is gebaseerd op de kennis die +CLICK heeft van inkooporganisaties en het inkoopproces gecombineerd met sociale media. Na deze training bent u in staat om de leads te genereren met een inkoopstrategie die past bij uw verkoopstrategie. Ook weet u hoe u hiervan klanten kunt maken in een vroeg stadium van het inkoopproces. Tijdens de training begint u al met het genereren en u gaat naar huis met een praktisch plan om ze om te zetten in waardevolle klanten!

leads

Hoe werkt leads genereren?

  • Inventariseer de bedrijven die u klant wil maken.
  • Vind hun inkopers en de beslissers die deze inkopers beïnvloeden.
  • Classificeer hen naar inkooporganisatie en inkopertype
  • Maak voor elke lead groep een maatwerk communicatie programma
  • Gebruik social media en traditionele methodieken om deze leads al in een vroeg stadium van het inkoopproces in klanten om te zetten.

Overzicht van uw markt

Creëer een volledig overzicht van uw targets en de status van hun inkoopproces

+CLICKs’ kennis van de inkoopmarkt helpt u om klanten in het meest winstgevende segment van uw markt te identificeren. Daarnaast kunt u hierdoor hun inkopers en andere beslissers vinden.

Classificeren

Op basis van op hun inkoopstrategie en inkopertype groepeert u gelijksoortige beslissers.

+CLICK! helpt u om de inkoopstrategie en het inkoopproces van uw leads te identificeren zodat u ze kunt classificeren en op de juiste manier benaderen.

Maatwerk communicatie programma

Maak een communicatieplan dat het beste bij uw leads past!

+CLICK! helpt u om te communiceren op een manier die naadloos aansluit bij hun inkoopstrategie en inkoopproces. Hierdoor brengt u de CLICK! met het juiste type inkoper tot stand!

leads

Zowel in-company als open inschrijving

De training leads genereren is als in-company training een uitstekende manier om uw salesafdeling bekend te maken met de mogelijkheden die social media bieden in het acquisitie proces. Ook biedt de training de gelegenheid om een structureel en controleerbaar proces op te zetten om meer klanten te krijgen. De drempel om onbekende leads te benaderen wordt met deze methode aanzienlijk verlaagd.

Natuurlijk is de training ook per open inschrijving beschikbaar. Tijdens deze open training maakt u uw persoonlijk generatie plan en vind u de klanten die bij uw strategie passen!

Ontvang gratis de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tussen inkoop en verkoop

SCHRIJF U GRATIS IN