+ Leads Genereren

De workshop leads genereren is gebaseerd op de kennis die +CLICK heeft van inkooporganisaties, het inkoopproces en de waardeketen bij uw klanten. Na deze training bent u in staat om de leads te genereren waarvan u weet op welke wijze u waarde kunt toevoegen. U weet hoe u van deze leads klanten kunt maken in een vroeg stadium van het inkoopproces. Tijdens de training begint u al met het genereren van deze leads en u gaat naar huis met een praktisch plan om ze om te zetten in waardevolle klanten!

Hoe werkt leads genereren?

  • analyseer uw klantenbestaand
  • breng uw sterke en zwakke punten in kaart
  • bepaal de waarde die u kunt toevoegen
  • inventariseer de bedrijven waar dit het meest van toepassing is
  • vind hun inkopers en de beslissers die deze inkopers beïnvloeden
  • classificeer hen naar inkooporganisatie en inkopertype©
  • maak voor elke lead groep een maatwerk communicatie programma
  • gebruik social media gecombineerd met traditionele methodieken om deze leads al in een vroeg stadium van het inkoopproces in klanten om te zetten

Overzicht van uw markt

Creëer een volledig overzicht van uw targets en de status van hun inkoopproces

+CLICKs’ kennis van de inkoopmarkt helpt u om klanten in het meest winstgevende segment van uw markt te identificeren en hun inkopers en andere beslissers te vinden.

Het heeft me een geheel nieuw inzicht gegeven- Guido Savelkoul, Sales Manager, Arion Group
Goede praktijkvoorbeelden en veel ruimte voor case studies- Roger Timmermans, Inside sales engineer, Avnet Technology solutions
Aligned perfectly for long term strategic prospecting- Andrew Johnston, Business Development Director, LeasePlan UK
Role play provided great opportunity to practice, best feature of the day- Richard Christensen, Leaseplan New Zealand
The best was the feed-back from a professional (Anton) after the role-play - Heiko Grabolle, Key Account Manager Sales, Leaseplan Deutschland
My team will be more effective in closing the sale- Maura Geerstma, Senior Vice President, Sales – EMEA, BCD Travel

Classificeer uw leads

Gebaseerd op hun inkoopstrategie en inkopertype© groepeert u gelijksoortige beslissers

+CLICK! helpt u om de inkoopstrategie en het inkoopproces van uw leads te identificeren zodat u ze kunt classificeren en op de juiste manier benaderen

leads

Maatwerk communicatie programma

Maak een communicatieplan dat het beste bij uw leads past!

+CLICK! helpt u om te communiceren met uw leads op een manier die naadloos aansluit bij hun inkoopstrategie en inkoopproces. Hierdoor brengt u de CLICK! met het juiste type inkoper tot stand!

leads

Leads Genereren: zowel in-company als open inschrijving

De training lead generatie is als in-company training een uitstekende manier om uw salesafdeling bekend te maken met de mogelijkheden die social media bieden in het acquisitieproces. Ook biedt de training de gelegenheid om een structureel en controleerbaar proces op te zetten om meer klanten te krijgen. De drempel om onbekende leads te benaderen wordt met deze methode aanzienlijk verlaagd.
Natuurlijk is de training lead generatie ook per open inschrijving beschikbaar. Tijdens deze open training maakt u uw persoonlijk lead generatie plan en vind u de klanten die bij uw strategie passen!

+CLICK! OP DE DOWNLOAD BUTTON VOOR DE BROCHURE VAN DE TRAINING LEADS GENEREREN

Download

Inschrijven

[contact-form-7 id="15716" title="Inschrijven"]

De meest gevraagde trainingen:

+ Inkooptraining voor Verkopers

+ Inkooptraining voor Verkopers

Leer hoe de verschillende type inkopers denken, werken en hun strategie bepalen Breng deze kennis in praktijk door tijdens de training te oefenen met een ervaren inkoper.

+ Waarde verkopen

+ Waarde verkopen

Tijdens de training Value Based Sales & Account Management leert u  hoe u de toegevoegde waarde van uw product of dienst voor uw klant kunt bepalen en dit succesvol overbrengt aan uw klanten.

+ De Onderhandelgame

+ De Onderhandelgame

Wie bereikt het beste resultaat voor zijn organisatie, zijn team maar ook voor zichzelf? In deze onderhandeltraining gaat het om het resultaat.

+ Category Management

+ Category Management

Maak binnen 3 maanden Category Plan en leer hoe een diepgaande analyse kan leiden tot een grote bijdrage aan de business.

+ Leads Genereren

+ Leads Genereren

De training leads genereren is gebaseerd op de kennis die +CLICK heeft van inkooporganisaties, het inkoopproces en de waardeketen bij uw klanten. Na deze training bent u in staat om de leads te genereren waarvan u weet op welke wijze u waarde kunt toevoegen. U weet hoe u van deze leads klanten kunt maken in een vroeg stadium van het inkoopproces.

Trainers

Trainers

De trainers van CLICK! hebben allen meer dan 15 jaar praktijkervaring in het vakgebied waarin ze training geven. Ze kunnen dus als geen ander de link leggen tussen uw praktijksituatie en de theorie.

Ontvang gratis de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen tussen inkoop en verkoop

SCHRIJF U GRATIS IN